Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Steaua-Petrolul, suspendat dupa violente fara precedent

Meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiești și Steaua București a fost suspendat după violențe fără precedent în fotbalul românesc. Un suporter ploieștean a intrat pe teren cu câteva minute înainte de finalul primei reprize și l-a lovit pe George Galamaz cu pumnul în tâmplă după care l-a atacat pe Novak Martinovic. Ploieșteanul a fost prins într-un meleu fiind lovit de mai mulți jucători ai Stelei. Fundașul stelist a ajuns la spital cu fractură de os zigomatic. Arbitrul partidei a decis eliminarea steliștilor Martinovic și Stanca. În locul lui Stanca, antrenorul Stelei l-a trimis în teren pe Ciprian Tătărușanu. Portarul stelist a fost lovit însă, câteva zeci de secunde mai târziu, de o petardă, suferind arsuri aproape pe tot spatele, moment în care arbitrul a decis suspendarea partidei. Steaua conducea cu 2-0 în acel moment, al doilea gol fiind reușit din penalty. Foto: gsp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 12 ani

si noua ne dadeau, acum vreo 2 sapt lectii de civilizatie. tiganii dracului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus