Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cupa Sibiului la sarituri in apa se reia dupa 30 de ani

Sportivi din Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia, Lituania și România sunt așteptați în perioada patru-șase noiembrie, la bazinul Olimpia, pentru a se întrece în cadrul Cupei Municipiului Sibiu la sărituri în apă.

Cei 80 de sportivi, care și-au confirmat participarea la competiție, vor executa sărituri de pe trambulină de unu și trei metri, cât si de la platforma de zece metri. „Pe lângă suţinerea sportului de înaltă performanţă, dorim să punem în valoare şi baza materială de care dispunem. Bazinul Olimpia oferă conditii bune pentru organizarea de competiţii. Prezenţa numeroasă a sportivilor străini ne dă încredere pentru viitor. Îi aşteptam pe toţi iubitorii acestui spectaculos sport la bazin”, a declarat Dan Magoş, de la CSM Sibiu.

Programul competiției este următorul:

Vineri, 4 noiembrie:

09.30. Trambulină 1M -- FETE

16.00. Trambulină 3M – BĂIEȚI, Platformă BĂIEȚI

Sâmbătă, 5 noiembrie

09.30 – Trambulină 1M – BĂIEȚI

16.00 – Trambulină 3M -- FETE, Trambulină 3M -- SINCRON BĂIEȚI, Trambulină 3M -- SINCRON FETE

Duminică, 6 noiembrie

09.00 Trambulină 3M – BĂIEȚI, Platformă FETE

Competiția este organizată de Clubul Sportiv Municipal Sibiu, cu sprijinul Consiliului Local Sibiu, Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus