Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Disputa dintre Gaz Metan si Eric de Oliveira a ajuns in faza "incetarii raporturilor contractuale"

Momentan această fază este în stare incipientă, echipa medieșeană fiind cea care a inițiat procedura de „încetare a raporturilor contractuale”, ieri, după cum anunță site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, lpf.ro.

Întrunită ieri, Comisia pentru soluționarea litigiilor din cadrul LPF a luat decizia de amânare a acestei „dispute”, până în data de 15 noiembrie. „Noi am inițiat procedura, era ceva normal de făcut. Nu știu cât de liber va fi Eric să joace, în cazul în care se va desface contractul dintre el și noi. O să vedeți cât de liber va fi! Eu nu mă pot pronunța înainte să se ia o decizie oficială. S-a amânat pentru că s-au cerut niște acte în plus”, a spus, pentru Turnul Sfatului, Ioan Horoba, directorul general al Gazului.

În prezent, Eric de Oliveira se află în lotul echipei Karpaty Lvov. Luna trecută, brazilianul a primit „cartea verde provizorie” de la FIFA, o cutumă a forului internațional, prin care sunt protejați fotbaliștii, acordându-li-se „dreptul de muncă” temporar, indiferent dacă ei sunt implicați într-un litigiu sau nu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus