Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Mini-festival rock in Oldies Pub: NahemaH, Leprous si Amorphis

 

Rock-eri din toată ţara îşi dau întâlnire marţea viitoare la Sibiu, la concertul trupei Amorphis, precedat de Leprous şi NahemaH. Concertele au loc începând cu ora 19.30 iar biletele costă 75 de lei acum şi 85 de lei în ziua concertului.

Prima trupă care va urca pe scenă vine din Alicante, Spania, cântă din 1997, timp în care au lansat trei albume. NahemaH va prezenta un setlist cules de pe Chrysalis, The Second Philosophy și A New Constelation în care iubitorii genului metal, puternic modulat cu elemente progressive, vor asculta o nouă constelație a muzicii metal. Concertul NahemaH va începe la ora 19:30.

“Știrea despre Leprous ca opening act pentru turneul european Amorphis a generat aplauze în rândul rockerilor. Pentru mulți dintre ei revenirea Leprous în România și primul lor concert la Sibiu reprezintă concertele anului 2011. Leprous va urca pe scenă după ora 20:00. Trupa îşi va promova cel mai nou album, Bilateral”. Muzica lor este o compilaţie de stiluri, printre care “progressive rock”, “jazz” și “pure metal””, spun organizatorii evenimentului.

Bineînţeles, cei mai aşteptaţi artişti ai zilei sunt finlandezii de la Amorphis. Cu ocazia concertelor ce vor fi susținute în luna noiembrie la Sibiu și la București, Amorphis vin pentru a patra oară în România la invitația ARTmania: în 2006 în cadrul Festivalului ARTmania de la Sibiu, în 2008 la Romexpo (alături de Haggard) și în 2009 la Arenele Romane. “The Beginning Of Times”, albumul cu numărul zece în discografia Amorphis, este considerat drept cel mai ambițios proiect realizat în peste 20 de ani de existență a trupei. Noul album Amorphis, inspirat din mitologia finlandeză, pune în centrul său figura legendară a eroului Väinämöinen, a cărui poveste fascinantă este perfect transpusă în cuvinte de către Pekka Kainulainen, unul dintre cei mai apreciați artiști ai artei contemporane finlandeze.

 

Biletele pot fi achiziționate online, de pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro, prin rețelele de distribuție Eventim și Diverta sau de la barul clubului Oldies Live Music Pub din Sibiu, la prețul de 75 de lei în avans și 85 de lei în ziua evenimentului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus