Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Concertele verii. Cum ajungem și cât costă biletele?

Concertele verii. Cum ajungem și cât costă biletele?

Deși este abia la început, vara aceasta sună bine. La propriu. Pe scenele din România vor concerta artiști consacrați. Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului este concertul Metallica, însă înainte de acesta pentru prima dată în România va concerta Ed Sheeren. Majoritataea conceretlor sunt la maxim patru ore de Sibiu, iar biletele se epuizează văzând cu ochii.

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre cele mai importante concerte ale anului și cum puteți să ajungeți de la Sibiu acolo.

Iunie

Tom Jones la Sala Polivalentă – BT Arena 

Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania, la Cluj Napoca, pe 26 iunie.  La concert vor răsuna hituri precum „It`s Not Unusual”, „Kiss, Delilah”, „I`ll Never Fall in Love Again” și „If I Only Knew”. Prețul biletelor variază între 225 și 475 de lei.

Sursa: Facebook/ Tom Jones Sursa: Facebook/ Tom Jones

Iulie

Whitesnake, la Arenele Romane  Trupa Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 1 iulie, în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”. Prețul biletelor este cuprins între Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 159 și 349 lei.

Ed Sheeran, la Arena Națională Pentru prima dată, pe Arena Națională va concerta Ed Sheeran, pe 3 iulie. Acesta a cucerit milioane de fani cu piesele și colaborările sale, venind în România în cadrul turneului de promovare al albumului „Divide”. Momentan, mai sunt disponibile numai câteva bilete, în picioare, care se vând cu 199 de lei.

Sursa: Facebook / Ed Sheeran Sursa: Facebook / Ed Sheeran

Slayer, la Arenele Romane Trupa Slayer va concerta pe 10 iulie la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul evenimentului Metalhead Meeting. Evenimentul este anunţat ca fiind ultimul concert la Bucureşti al grupului american. Biletele pot fi cumpărate de aici, prețul variind între 210 și 300 de lei.

Florence And The Machine, la Electric Castle Cea de-a șaptea ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie, lângă Cluj- Napoca. Printre cele mai așteptate trupe se numără și Florence and The Machine. Mai multe detalii, aici.

Sursa: Facebook / Florance The Machine Sursa: Facebook / Florance The Machine

Bon Jovi, la Piața Constituției Pe 21 iulie, trupa legendară se întoarce în România pentru promovarea albumului „This House Is Not For Sale”. Biletele se vând cu prețuri ce pornesc de la 230 de lei și ajung la 750 de lei.

The Cure, la Piața Constituției Pentru prima oara în România, va concerta trupa The Cure, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de celebra trupă britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock, God is an Astronaut. Pentru acest concert biletele costă între 220 și 420 lei.

Sursa: Facebook / The Cure Sursa: Facebook / The Cure

Dream Theater, la Art Mania Sibiu Pe scena ARTmania Festival, Dream Theater va urca alături de Opeth, Madrugada, Wardruna şi Myrkur și multe alte nume cunoscute de pe scena muzicală internaţională. Deși nu sunt pentru prima oară în România, trupa este așteptată de mii de fani care s-au bucurat de prezența artiștilor ultima oară în 2002 la București. Detalii aici.

August

Pale Waves și Tender, la Summer Well Cea de-a noua ediție a festivalului va avea loc în perioada 10-11 august pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Anul acesta, va concerta și Pale Waves, în premieră în România. Detalii despre accesul la festival și bilete, găsiți aici.

Sursa: Facebook / Pale Waves Sursa: Facebook / Pale Waves

Metallica Cea mai îndrăgită trupă metal a momentului se întoarce în România vara aceasta. Metallica va concerta pe Arena Națională din Bucureștipe 14 august. Evenimentul face parte din turneul „Worldwired Tour 2019” și cuprinde 25 de concerte în Europa. De asemena, trupele Ghost și Bokassa vor fi alături de Metallica pe durata turneului și vor cânta în deschidere. Biletele s-au vândut încă din prima zi, însă cei care își doresc foarte mult să ajungă, se mai găsesc bilete pe site-uri de anunțuri. Pe OLX, de exemplu, se vând bilete cu prețuri între 600 și 3000 de lei.

Sursa: Facebook / Metallica Sursa: Facebook / Metallica

Status Quo la Arenele Romane Formația rock cu cele mai multe piese în topul din Angia va concerta la Arenele Romane pe 26 august. Prețul biletelor pornește de la 68 de lei și urcă până la 250 de lei.

Cum ajungi? 

Indiferent că vorbim despre Cluj Napoca sau București, cea mai simplă și la îndemână variantă de a ajunge este mașina.

Între Sibiu și București sunt aproximativ 280 de km, ce pot fi parcurși în puțin peste patru ore. În caz că vreți să vă lăsați mașina acasă, ați putea ajunge cu autocarul în mai bine de cinci ore. O călătorie costă între 50 și 80 de lei. Aproximativ identică artă și călătoria cu trenul.

Între Sibiu și Cluj Napoca sunt aproximativ 178 de km care pot fi parcurși în puțin peste trei ore. Și aici există alternative: autocar sau tren. În cazul autocarului, timpul de parcurgere este aproape de patru ore, în timp ce prețul unui bilet variază între 35 de lei și 70 de lei.  În cazul în care preferați trenul, trebuie să știți că nu aveți o rută directă, iar călătoria trece bine de cinci ore, în timp ce prețul biletului ajunge la 62 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Giupana

Acum 3 ani

Am vazut aceste formatii unde am vrut, nu pe ghenele astea de locatii de la noi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus