Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Vladimir Putin si-a batut si inselat sotia

Premierul rus Vladimir Putin şi-a bătut şi înşelat soţia, potrivit unor informaţii descoperite de un expert în domeniul spionajului. Putin, fost director în cadrul KGB, a avut o "viaţă tumultoasă" în timpul activităţilor sale în oraşul german Dresda, scrie tabloidul britanic Daily Mirror.
Soţia sa, Ludmila, i-a spus unui agent secret că Putin a utilizat "violenţa conjugală şi a avut numeroase aventuri sexuale" extraconjugale, potrivit unor informaţii compilate de agenţia germană de informaţii BND, scrie Daily Mirror, citat de Mediafax.
Trecutul "tulbure" al actualului premier rus a fost "scos la lumină" de Erich Schmidt-Eenboom, un scriitor şi expert BND, în timpul unor cercetări pentru o teză de doctorat. Cel mai puternic om din Rusia, în vârstă de 59 de ani, a fost directorul operaţiunilor serviciului sovietic de informaţii în Germania, în perioada 1985-1990.
BND a compilat aceste rapoarte utilizând o agentă sub acoperirea. Cunoscută ca Lenchen Sch şi având numele de cod "Balcoane", din cauza sânilor generoşi, spioana a devenit o prietenă a Ludmilei, în prezent în vârstă de 53 de ani. Ea efectua vizite frecvente la apartamentul lui Putin din Dresda şi a ajuns "confidenta" soţiei acestuia. Ludmila a plâns pe umărul lui Lenchen Sch şi şi-a descărcat sufletul în legătură cu presupusele infidelităţi şi tendinţe violente ale soţului ei.
Erich Schmidt-Eenboom a descoperit aceste "uimitoare afirmaţii" în timp ce efectua cercetări asupra operaţiunii serviciilor de informaţii germane de infiltrare a cartierului general al KGB.
Informaţia ar fi fost oferită Biroului Federal german pentru Protecţia Constituţiei (BfV) şi aliaţilor NATO, potrivit Daily Mail.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus