Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Gant: Doamna Udrea, ati uitat de Carl Wolff?

Deputatul Ovidiu Ganț a pârât Agenția de Dezvoltare Regională Centru ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea. Ganț îi cere Elenei Udrea să i se comunice în ce stadiu este cererea Asociației Dr. Carl Wolff a Biserici Evanghelice C.A. din Sibiu depusă la Agenția Regională Centru un proiect de înlocuire a acoperișului Căminului Dr. Carl Wolff. ”Deoarece de atunci (n.r. 28 mai 2010) și până acum (n.r. 3.10.2011) nu s-a primit niciun răspuns referitor la această solicitare, dăresc să Vă întreb, stimată doamnă Ministru, în ce stadiu se află proiectul și când urmează a fi semnat contractul de finanțare”, întreabă reprezentantul minorității germane în Parlament.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

SIB

Acum 11 ani

Ba, blede Ganz,la casele pe care le luati de la batranii pe care-i internati acolo si care mor suspect de repede, mai cersiti bani? Nu va e rusine, magarilor, pentru ca ati transformat o chestie umanitara intr-o mare afacere imobiliara?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus