Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

ULBS a inaugurat noul centru regional OSIM. Sibienii si vilcenii in topul solicitarilor

 

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a inaugurat astăzi noul Centru Regional OSIM pentru promovarea protecției proprietății industriale. La eveniment a fost prezent și Gabor Varga, președintele OSIM România.

Practic, începând de astăzi, universitatea sibiană are o filială regională a OSIM și poate facilita acesul tuturor celor interesați de brevete de invenție sau mărci înregistrate. Mai mult decât atât, centrul PATLIB de la Sibiu oferă consultanță și sprijin în realizarea proiectelor. “Mi-a făcut o mare plăcere să vin acum mai bine de un an la inaugurarea primului centru OSIM din cadru ULBS. Acum vin și cu mai mare bucurie pentru că aici sunt oameni care au înțeles importanța creativității și importanța protejării proprietății intelectuale”, a declarat Gabor Varga.

Începând de anul trecut și până în prezent centrul OSIM din cadrul ULBS a primit zeci de solicitări din partea firmelor și persoanelor fizice din Sibiu și județele învecinate. “Cele mai multe solicitări pe care le-am primit până acum vin din zona județelor Sibiu și Vâlcea. Pe viitor o să încercăm să ne facem ceva mai multă publicitate pentru a crește în vizibilitate” a declarat și Mihai Tîțu, directorul Departamentului pentru Protecţia Proprietăţii Intelectuale al ULBS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus