Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
1°C

Semne ciudate anul are, AFT dispare

Academia Forțelor Terestre va dispărea ca brand în învățământul militar din România, urmând să fuzioneze prin absorbție cu Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Pe lângă AFT, sub noua titulatură vor fi reunite și Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” din Braşov şi Academia Tehnică Militară din Bucureşti. Potrivit unei Hotărâri de Guvern, reglementarea va intra în vigoare din 1 ianuarie 2012. Toate drepturile, obligațiile, personalul, finanțarea și patrimoniul Academiei vor fi preluate de Universitatea Națională. „Încă nu avem detalii despre această modificare. În momentul în care vom avea, vom transmite un comunicat de presă. Știam că se va întâmpla această fuziune însă nu aveam mai multe informații”, spune mr. Radu Dinu, purtătorul de cuvânt al AFT Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

sibianca

Acum 11 ani

mega centralizare sau distrugere a traditiei? cum dracu sa numesc asta?
Raspunde

apv

Acum 11 ani

waw ... WTF?!? Au jucat astia de la Sb bine...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 11 ani

Ce vrea apv, ca nu inteleg... Prietene, esti varza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus