Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

11 secunde decisive

Deși s-a jucat în 12.11.2011 și nu în „fatidica” zi de 11.11, partida dintre Gaz Metan Mediaș și Asesoft Ploiești a stat sub semnul numerologiei. Pentru că 11 secunde a jucat Gaz Metan Mediaș cu cinci jucători în teren înainte ca banca Asesoftului să se sesizeze și să ceară comisiei tehnice câștigarea meciului la masa verde.

Trecând peste coincidențele numerologice, înfrângerea la masa verde a fost consfințită de Federația Română de Baschet printr-un comunicat oficial al Comisiei Centrale de Competiții, Legitimări și Transferări. „Comisia (...) a studiat și analizat înscrisul din foaia de arbitraj, raportul comisarului FRB și înregistrarea video și a constatat că în primul sfert al jocului, echipa Gaz Metan Mediaș a jucat timp de 11 secunde cu 5 (cinci) străini pe teren: Craig Moore (nr. 4), Deven Mitchell (nr. 5), Ivan Ivanovic (nr. 10), Jarrett Howell (nr. 12) și Scott Vandermeer (nr. 15), ultimul schimbându-l pe jucătorul român Ionut Drăgușin (nr. 6)”, arată comunicatul comisiei. Potrivit regulamentului, Mediașul a pierdut partida cu scorul de 20-0, fără punct în clasament, iar toate statisticile și greșelile tehnice acordate se anulează.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus