Luni,
22.07.2024
Ploi Scurte
Acum
27°C

"Starea Travka" vine la Music Pub

Trupa Travka susține pentru prima dată un concert într-un pub sibian, mâine, 17 noiembrie, de la ora 21.30, în Music Pub.

Travka este o trupă românească de rock alternativ, compusă din George Gâdei (vocals), Alexei Turcan (guitar, accordion, samples), Misha Gâlcă (guitar), Mizdan (bass) and Cristi Chirodea (drums).
 
În cei peste nouă ani de existență, Travka a lansat două albume foarte apreciate de către criticii de specialitate și de către public - Corabia nebunilor și Vreau să simt Praga. Aceste două materiale de studio și cele peste 280 de concerte au definit „starea Travka”. 
 
Intrarea la concert se face pe baza brățărilor, care se pot achiziționa la intrare, contra sumei de 10 lei. 
 
După concert, Travka va invită la un afterparty în Music Pub Extension. 
 
Seria concertelor din această iarnă va continua la Music Pub cu  lansarea albumului Egretta, a celor de la Grimus, iar Toulouse Lautrec își va lansa albumul Heroes. Electric Fence, Luna Amară și Liverpool sunt alte câteva dintre trupele ce vor susține concerte la Music Pub.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus