Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Reprezentant al UE, asteptat pe tronsonul sibian al autostrazii catre Orastie

Un înalt reprezentant al Uniunii Europene a fost așteptat astăzi pe șantierul lotului patru al viitoarei autostrăzi Sibiu – Orăștie. În jurul orei 15.00, prefectul Sibiului, Horațiu Răcuciu, alături de conducerea șantierului așteptau ”înaltul oaspete”, însoțit de reprezentanți ai conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale. și un secretar de stat din Ministerul Transporturilor. ”În ultima clipă am fost anunțați că din partea Uniunii nu va mai veni nimeni, căci au fost probleme meteo pe un aeroport”, a declarat Sorin Scarlat, directorul adjunct de proiect din partea constructorilor asociați Astaldi – Euroconstruct – Astalrom.
În cele din urmă, lucrările au fost inspectate doar de reprezentantul Ministerului și cei ai CNADNR, presa fiind ținută departe de delegație.
După cum poate fi văzut și în imaginile surprinse de Ministerul Transporturilor din avion, constructorii lucrează pe mai bine de șase km din cei aproape 17 ai lotului 4. Lucrările se desfășoară în special pe porțiunea cuprinsă între drumul către Rusciori și Cristian, o parte din decopertări fiind realizate și dincolo de Dealul Săcel.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus