Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

Catalin Botezatu a decis: Locul I pe tara pentru modeling-ul sibian

Trupa de modeling a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu a câştigat Marele Premiu al Festivalului Naţional Studenţesc de Modă „Culorile toamnei” desfăşurat la Piteşti în data de 16 noiembrie 2011.

Marele Premiu al festivalului a fost atribuit colecţiei “Reflecţii minimaliste” semnată de Daniela Ciucă, studentă în anul III la Facultatea de Istorie şi Patrimoniu "Nicolae Lupu" din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Secţia Design Vestimentar.

Frumuseţea şi atitudinea modelelor de la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu coordonată de Cleopatra Bojor Popescu a fost confirmată prin câştigarea ambelor premii acordate pentru „Cel mai bun model al festivalului”:

-         secţiunea fete – Lien Wuyts

-         secţiunea băieţi – Liviu Banea.

Juriul condus de Cătălin Botezatu a ţinut să precizeze că a fost impresionat de modul în care s-a  implicat  trupa de la Sibiu, care  pe lângă eleganţa colecţiei a avut ingredientele necesare unui adevărat show de modă: coafuri de excepţie, coregrafie, muzică, machiaj, decoruri şi fete demne de Next Top Model.

"Premiile oferite confirmă valoarea trupei şi fructifică munca depusă în cadrul şedinţelor ce au loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu. Ţinem să mulţumim pe această cale partenerilor noştri, firmei Donatella care asigurat încălţămintea modelelor, Simonei Istihie - make-up artist care a  realizat machiajul şi hair stilistului Paul Rădulescu care prin coafurile excentrice create a completat ţinutele prezentate în concurs", declară Liliana Popescu, Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ella

Acum 12 ani

Felicitari! Mult succes in continuare! E bine ca Sibiul iasa in evidenta si cu lucruri frumoase, pozitive (iar acesta este unul dintre ele) nu numai cu celebritatea dosarelor de handicapati despre care Consiliul Judetean, in curtea caruia se afla scandalul nu spune nimic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus