Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Salvati padurile virgine!

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu s-a alăturat WWF România în susţinerea campaniei Salvaţi pădurile virgine, se arată într-un comunicat transmis de asociație.

În acest sens, voluntarii AIOS vor fi prezenţi în Sibiu Shopping City, între orele 17.00 – 22.00, în zilele de sâmbătă şi duminică 19-20 noiembrie 2011, pentru a convinge sibienii de a semna pentru promovarea legii pădurilor virgine. Sibienii vor putea vota pe tabele voluntarilor noştrii, fie direct pe site-ul www.padurivirgine.ro, AIOS oferindu-vă şi această posibilitate în cele două zile în care vom fi prezenţi în Sibiu Shopping City. Coordonatorii AIOS pentru acestă campanie sunt Alin Bratu şi Tudor Popa, Gyongye Takacs. 
 
”Suntem onoraţi că am fost aleşi de către WWF – cea mai importantă organizaţie nonguvernamentală de mediu din lume – de a promova această campanie la nivelul judeţului Sibiu. Încă odată, munca şi realizările asociaţiei noastre sunt recunoscute de către marii actori din acest câmp activ al societăţii. Ideea WWF România este una inspirată, necesară şi ne vom implica cu speranţa că această lege va fi adoptată în România.” a declarat dl. Răzvan Pop, preşedintele Asociaţei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu. 
 
WWF România îşi propune prin această campanie să pună sub protecţie ultimele păduri virgine din România. Pe 24 octombrie 2011, WWF România a lansat, alături de ambasadorii şi susţinătorii organizaţiei, campania Salvaţi pădurile virgine!, cu scopul de a pune sub protecţie cele 250.000 de hectare de păduri virgine din ţara noastră, printre ultimele din Europa. Peste 80% dintre pădurile virgine din România nu au, în prezent, nicio formă de protecţie şi sunt în pericolul de a fi distruse în mod legal.
 
”Am iniţiat această campanie cu scopul de a arăta că vocile oamenilor şi implicarea lor pot crea o finalitate fericită, chiar şi în ţara noastră. Discuţiile sunt încurajatoare, ne bucurăm de deschiderea autorităţilor, dar avem nevoie de cele 100.000 de semnături şi de şi mai multă implicare, ca să ne asigurăm că această campanie va avea o finalitate concretă, şi anume  asigurarea protecţiei integrale a tuturor pădurilor virgine din România”, a declarat Magor Csibi, Director WWF România.

Comentarii

6 comentarii

intrebare

Acum 10 ani

sa intelegem ca doar padurile virgine mai pot fi salvate, caci cele fuutute de verestoy atilla sunt iremediabil distruse?
Raspunde

vasile

Acum 10 ani

Mare treabă! Era să greșesc... Rețetă de succes românesc... Se preia un bocet al unui specialist de nișă și cu niște bani europeni se mai plătesc niște bocitoare. Dacă-i întrebați de ce bocesc, nu știu... Ei nu sunt consumatori... Dar să nu se creadă altceva... Noi nu putem să protejăm virginitatea nimănui dacă nu sancționăm violul... La noi se fură ca-n codru și din codru. Hai să respectăm pădurile, toate pădurile...
Raspunde

Ruby

Acum 10 ani

Bravo pt initiativa sibienilor
Raspunde

STUEZU MARIANA

Acum 10 ani

SUNT NESPUS DE FERICITA CA CINEVA (CHIAR DACA ESTE DESTUL DE TARZIU)ARE ASTFEL DE INITIATIVE. SUBSCRIU SI EU IMPREUNA CU FAMILIA MEA LA INITIATIVA!
Raspunde

dragus ciprian

Acum 10 ani

trebuie sa oprim taierea padurilor trebuie sa salvam planeta si frumoasa noastra tara. stop taierea
Raspunde

anca

Acum 10 ani

hai sa ne unim si sa luptam pt tot ce au facut bunici nostri astia stiu doar sa taie dar de plantat au uitat . hai pe ei ca suntem latini si avem sange
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus