Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

CSU trece si de hopul Craiova. Urmeaza Dinamo

CSU Sibiu a câștigat partida disputată sâmbătă seara, în Sala Transilvania, în compania Universității Craiova. O echipă mai în suferință decât Sibiul la capitolul banca de rezerve, Craiova a jucat primele 20 de minute fără să facă nicio schimbare. Sibiul a schimbat, dar nu s-a simțit în joc, diferența calitativă în joc fiind mică față de cea din meciul cu Giurgiu. Cu toate astea, la final, Sibiul a învins. Din nou. După primul sfert părea că problema învingătoarei nu poate fi pusă. Sibienii au jucat autoritar primele 10 minute și conduceau la pauză cu 21-15. Dar nici nu se fluierase bine debutul sfertului secund și craiovenii erau deja la un punct în spate. Pauza mare a găsit cele două echipe la egalitate, 37-37. Wisseh a fost însă, din nou, imperial pentru sibieni. Pătrunderile sale au umplut craiovenii de faulturi iar nu de puține ori se încheiau cu coș și fault, poate cea mai demoralizatoare situație din baschet. Cu Seals extrem de nervos și de neatent, craiovenii au cedat lupta încă din sfertul III, când s-au apropiat la 53-52. Zona pressing pusă în practică de sibieni în ultimele două sferturi a năucit ofensiva adversă, craiovenii având reale probleme în a trece mingea în terenul advers. În sfertul IV au pierdut patru mingi consecutive în propria jumătate, inacceptabil pentru o echipă ce dorea toate punctele de la Sibiu. CSU câştigă cu 87-76 şi se pregăteşte pentru un meci dificil, la Bucureşti, în compania lui Dinamo. Viitorul meci pe teren propriu va avea loc peste două săptămâni, când la Sibiu vine BC Mureş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus