Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Conducerea ULBS premiaza cu bani studentii care citesc

Biblioteca Universitară găzduieşte a doua ediţie a concursului “Citeşte şi Biblioteca Universitară te premiază!", având perioada de desfăşurare 15 noiembrie 2011 – 15 ianuarie 2012. Organizatorii campaniei sunt studenţii reprezentaţi în Senatul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, cu sprijinul Universităţii “Lucian Blaga” şi al Bibliotecii Universităţii.

Premiile acestei ediţii a concursului vor consta în bonuri valorice pentru achiziţionarea de cărţi sau alte produse de papetărie, cu valori cuprinse între 300-500 RON şi în diplome de excelenţă pentru studenţii care frecventează biblioteca în mod susţinut.

Pot participa la campanie toţi studenţii ULBS (licenţă/master/doctorat) care în perioada 15 noiembrie 2011 – 15 ianuarie 2012 împrumută cărţi de la Biblioteca ULBS, consultă cărţi la sala de lectură a Bibliotecii sau utilizează serviciile bibliotecii oferite la sala internet.

”Scopul campaniei “Citeşte şi Biblioteca Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu te premiază!” este de a atrage studenţii la bibliotecă, una dinte cele mai moderne din ţară, echipată la standarde europene”, arată conducerea ULBS, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus