Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Sibienii de la Tagma s-au incalzit acasa pentru The Global Battle of the Bands

Trupa Tagma a încheiat seria concertelor organizate cu ocazia lansării primul album intitulat “Omul fără faţă”. Vio, Flory, Iuly, Nutz şi Adi au luat “pulsul” sibienilor în Libraria Humanitas, Music Pub si Oldies Pub, iar feedbackul a fost unul pozitiv. “Acesta este primul album dintr-o serie pe care ne-o dorim cât mai lungă, iar prin activitatea începută acum încercăm să ne definim ca stil şi interpretare. Am avut ceva emoţii în mai toate locaţiile, era şi normal, cântam în faţa sibienilor noştri şi ne doream mult sa iasă foarte bine totul. A fost ca o carte de vizită împărţită iubitorilor de muzica rock, iar asistenţa numeroasă, exuberantă şi încântată”, spune Vio. Trupa TAGMA s-a format în Sibiu în vara lui 2009. Până în iarna aceluiaşi an s-au adunat 10 piese care se regasesc pe un prim album: "Omul fara faţă". Trupa TAGMA abordează un rock alternativ, melodic cu influenţe din multe genuri cum ar fi: pop, funk, fusion chiar şi simfonic. Pe 25 noiembrie Tagma va concerta la Arenele Romane în Bucuresti la The Global Battle of the Bands (GBOB) Romania 2011.

Comentarii

1 comentarii

tex

Acum 9 ani

vio, toate cele bune. ovi imi zicea de voi, sper ca intr-o buna zi sa va prind live pe undeva! salutari de la cel caruia ii ziceai sarumana la telefon! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus