Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Violente soldate cu mai multi raniti in SUA de "vinerea neagra"

 

"Vinerea neagră", ziua tradiţională cu reduceri foarte mari care urmează sărbătorii de Thanksgiving şi lansează sezonul reducerilor în Statele Unite, a fost marcată de violenţe soldate cu mai mulţi răniţi.
Vineri dimineaţa, bărbatul era în stare "critică dar stabilă", a declarat sergentul Mike Sobek. Pe coasta de est, în South Carolina, hoţii care încercau să jefuiască o femeie în vârstă de 55 de ani în parcarea unui alt Wal-Mart au împuşcat-o în picior, potrivit postului local de televiziune WMBF. Una dintre prietenele sale a reuşit să îi pună pe fugă pe agresori trăgând în aer cu propria armă.
Potrivit poliţiei, focuri de armă s-au tras şi într-un centru comercial din Fayetteville, în Norh Carolina. 
Joi seara, în nordul Los Angeles, tot într-un magazin Wal-Mart, o femeie înarmată cu spray paralizant i-a stropit pe ceilalţi cumpărători pentru a-şi face drum şi a ajunge cât mai repede posibil la consolele cu jocuri şi păpuşi. Circa 20 de persoane au fost victimele acestui atac şi au necesitat îngrijiri medicale. Potrivit martorilor oculari, în plin haos, femeia a reuşit să ia o consolă de jocuri XBox. După ce a plătit, ea a părăsit magazinul. Poliţia o caută în continuare.
"Black Friday" este o tradiţie în Statele Unite, la fel ca Thanksgiving, marea sărbătoare familială care o precede. Nici Casa Albă nu a pierdut ocazia de a obţine profit din "vinerea neagră", propunând pe contul de Twitter al preşedintelui @BarackObama o "reducere de 10 la sută pentru orice achiziţionare de articole" care îl promovează pe preşedinte pentru alegerile de anul viitor, cum ar fi ceşti de cafea sau autocolante.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus