Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Hrusca ii colinda pe medieseni si pe sibieni

Ştefan Hruşcă porneşte la colindat şi în 19 decembrie ajunge la Mediaş şi la Sibiu. Supranumit de poetul George Ţărnea „dascălul de colinde" sau "învăţătorul de colinde", Ştefan Hruşcă este întruchiparea autentică a colindătorului, iar Sibiul este unul dintre oraşele pentru care concertele artistului au devenit o tradiţie.

“Ştefan Hruşcă ajunge şi anul acesta la Sibiu să colinde şi să aducă bucurie prin muzica sa. Artistul va concerta la Mediaş şi la Sibiu vestind Naşterea Domnului” a declarat Oana-Corina Ivanel, PR Media4Fun.

Aşadar, Ştefan Hruşcă va străbate România şi va cânta colinda strămoşească în 22 de oraşe.

Spectacolele vor avea loc luni, 19 decembrie, de la ora 17:00, în Mediaş, la Sala Traube, iar de la ora 20.00 în Sibiu, la Sala Thalia. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus