Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Manifestari dedicate Zilei Nationale la Brukenthal

Cu prilejul sarbătoririi zilei de 1 Decembrie, Muzeul Naţional Brukenthal pregăteşte o serie de activităţi educative, vernisaje şi conferinţe.

Programul zilei include vernisajul expoziţiei de pictură “Structuri şi imagini arhetipale: Coloana cerului – Troiţa” realizată de artistul contemporan Nicolae Caţavei.

La Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Ziua Naţională a României va fi anticipată prin activităţi educative organizate de dr. muzeograf Raluca Teodorescu împreuna cu Gradiniţa Nr. 15 şi Şcoala "Regina Maria", iar în 30 noiembrie de la ora 12:00, în sala expoziţiei Mişcarea Naţională din Transilvania va avea loc conferinţa intitulată “Sibiul în anul evenimentului decisive – 1918”, susţinută de prof. dr. Mihai Racoviţan.

În 1 decembrie se pot vizita gratuit toate sediile Muzeului Naţional Brukenthal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus