Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mediesenii incing o tabla. In Primarie

Luna decembrie începe cu mult sport la Mediaș pentru că Primăria Municipiului prin Direcția Municipală pentru Sport, Turism și Tineret alături de Meditur SA și Consiliul Local al Tinerilor organizează o nouă ediție a Săptămânii Tineretului Medieșean. Concursurile sportive se vor desfășura între 5 și 10 decembrie iar înscrierile s-au încheiat astăzi. În Sala Sporturilor, între 6 și 8 se vor desfășura competițiile de fotbal, baschet și handbal. La baza sportivă a Romgaz se vor juca partidele de tenis de masă iar la Sala Traube se vor desfășura concursurile de dans și muzică. Primăria este dedicată sporturilor minții și bulanului, șah și table. De asemenea, în cadrul aceleiași Săptămâni a Tineretului Medieșean se va organiza și un concurs ECO, în care se va premia cel mai original obiect confecționat de copii din materiale reciclabile. Câştigătorii fiecărui concurs vor merge într-o excursie de o zi în vacanţa de iarnă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus