Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Muresul vine la Sibiu cu antrenor nou

După ce a încheiat conturile cu Deri Csaba, BC Mureș are de ieri un nou antrenor. Consiliul de Administrație al echipei s-a reunit ieri, iar din lista de doi sârbi, un croat, un maghiar și un spaniol membrii consiliului l-au ales pe Srecko Sekulovic. „Începând de azi antrenorul formaţiei BC Mureş Târgu Mureş este Srecko Sekulovic. A semnat pe sezonul acesta, iar obiectivele rămân aceleaşi. Acesta este antrul şoc cu care sperăm să ne atingem obiectivele. Deocamdată nu se va opera nicio modificare în cadrul lotului deoarece noi avem echipă şi nu se pune problema lotului de jucători”, a declarat Cornel Lungu, vicepreședintele BC Mureș, pentru totalbaschet.ro. Srecko Sekulovic, în vârstă de 49 de ani a mai antrenat atât în Serbia cât şi în Ungaria trecând pe la formaţiile BC SATEX Subotica, BC AIK Backa Topola, BC Spartak Subotica, BC Falco Hungary, BC Ergonom Nis SM, BC Atlas Serbia şi BC Swisslions Serbia. Sekulovic, de origine sârbă, a antrenat în prima ligă din Serbia câştigând Cupa Serbiei în anul 2002/2003 cu formaţia Ergonom Nis. În Ungaria a fost campion alături de Albacomp în sezonul 2007/08. De asemenea, are două finale de cupă a Ungariei pierdute.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus