Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Felicitari, sibieni! Datorita voua, Paul va va putea multumi!

Copilul de doar zece ani din Cisnădie, Paul Crai, a trecut cu bine peste operația efectuată de medicii de la Clinica Universitară din Viena, de înlăturare a tumorii pe creier. O mare parte din cei peste 34.000 de euro necesari pentru operație și tratament a fost strânsă prin contribuția unor sibieni – și nu numai - sufletiști, care au apelat fie la propriile economii, fie au sensibilizat prietenii și cunoștințele.
”Vreau să vă spun că operația a decurs foarte bine și este reușită. Paul este sub un tratament minuțios, totul decurge bine, singura problemă este că trebuie să facem un tratament de chimioterapie intensivă, deoarece este o tumoare malignă. Dar nu este de speriat - așa ne asigură doctorii din Viena - și sunt șanse foarte mari de vindecare. Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-au sprijinit în această grea încercare și care au pus suflet și au depus efort”, a transmis – prin e-mail - Ioan Crai, tatăl lui Paul.
Paul este așteptat înapoi în România la finele săptămânii viitoare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Stefana

Acum 12 ani

stiam eu ca va trece peste !
Raspunde

ildiko

Acum 12 ani

puiul nostru drag
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus