Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Inna a fost desemnata in Franta cel mai bun artist al anului 2011

Cântăreaţa română Inna a fost desemnată cel mai bun artist din anul 2011, la gala muzicală Les Trophees de la Nuit, organizată la Paris.

Evenimentul de luni seară a fost organizat de revista Paris Nuit, la hotelul Lido de pe bulevardul Champs Elysees din Paris. Premiul obţinut de artista din România a fost oferit în anii precedenţi unor artişti foarte valoroşi, precum Martin Solveig şi Bob Sinclair.

Cu două zile înainte de această gală, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance care sunt organizate în Franţa - Starfloor.

Ca şi în 2010, Inna a fost unul dintre invitaţii principali ai show-ului şi a urcat pe scenă alături de alte nume mari din muzica internaţională, precum Flo-Rida, Taio Cruz, Jason Derulo şi David Guetta.

Joi seară, special de Ziua Naţională a României, Inna va posta pe pagina ei de Facebook videoclipul unei piese în limba română. Filmările au fost realizate la Paris.

Totodată, în luna decembrie, Inna va susţine un turneu în Rusia şi în Franţa, iar de Revelion va susţine un concert în Maroc.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului său single, "Hot".

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes fără precedent. "Hot" a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat - toate single-urile lansate, "Love", "Deja-Vu", "Amazing", "Sun is Up" au devenit hituri, iar Inna a fost răsplătită cu cele mai mari premii internaţionale în domeniu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus