Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Alex Pelici: Nu ne retragem din campionat. Vrem sa castigam meciul cu Universitatea Cluj

Antrenorul Voinței Sibiu, Alexandru Pelici, consideră că retragerea din campionat nu reprezintă o soluție pentru echipa sibiană. Pelici își dorește să învingă „U” Cluj, în partida de astăzi, iar reușita ar urma să fie dedicată fanilor.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu una din echipele bune ale campionatului. Sperăm să câștigăm acest joc. E ultimul joc pe care îl disputăm în fața propriilor suporteri, sperăm să le facem o bucurie. Știm cu toții câtă nevoie avem de punctele puse în joc. Ne dorim foarte mult să încheiem acest an cu o victorie pe teren propriu, pentru că în primul rând avem nevoie și în al doilea rând vrem să le mulțumim acestor oameni minunați, care au fost alături de noi de la început până la sfârșit, mă refer la galeria noastră, în primul rând, și la tot publicul sibian pe care l-am simțit foarte aproape de noi în jocul cu CFR Cluj. Așteptăm publicul în număr cât mai mare la stadion și îl rugăm, din nou, să fie alături de noi. Să fie convinși că vom da totul ca să plecăm victorioși de pe teren”, a spus Alex Pelici, la conferința de presă de ieri, 2 decembrie.

Nu e o soluție retragerea din Liga I

Chiar dacă echipa sa a suferit în urma arbitrajelor slabe, pierzând puncte prețioase în vederea luptei pentru evitarea retrogradării, tehnicianul spune că „alb-verzii” nu se vor retrage din campionat, așa cum s-a vehiculat. „Nu cred că e o soluție retragerea din campionat și nu cred că se va întâmpla așa ceva, pentru că vrem să onorăm această competiție, a fost visul nostru. Pot spune, din punctul nostru de vedere, că suntem frustrați într-o oarecare măsură, pentru că, cu acele puncte pe care le-am pierdut pe mâna greșelilor, am fi stat mai liniștiți în acest moment. Cu patru puncte în plus, poate pe alte echipe nu le avantajează, dar în situația în care suntem noi și în lupta aceasta acerbă care se dă pentru evitarea retrogradării, noi, în momentul de față, am fi fost pe locul 11 și am fi fost mult mai liniștiți. Asta nu înseamnă că găsim alibiuri sau scuze, noi suntem principalii vinovați că nu am înscris mai mult, ca să nu mai dăm posibilitatea de interpretări. Dacă reușeam să câștigăm jocurile pe care le-am avut la îndemână, puteam fi la fel de liniștiți. Nu găsim scuze, doar facem niște constatări”, a adăugat Alexandru Pelici, antrenorul sibienilor.

Beza, suspendat pentru „roșul” din meciul cu CFR

Dacă despre Eugen Beza se știe sigur că nu va face parte din lotul sibienilor pentru partida cu „U” Cluj, acesta fiind suspendat o etapă pentru cartonașul roșu primit în partida cu CFR Cluj, Maghici este incert. „Din păcate, Beza este suspendat pentru cartonașul roșu primit în partida cu CFR Cluj. Martinescu are o problemă medicală, în rest lotul este valid. La începutul săptămânii au fost niște probleme cu Maghici, vom vedea până la ora jocului dacă vom miza sau nu pe el”, a declarat Pelici.

Vrem să ne găsească pauza competițională deasupra liniei

Doar trei meciuri mai sunt de disputat până la pauza competițională de iarnă, iar sibienii își doresc să îi prindă zăpada pe un loc neretrogradabil. „Obiectivul este același: să încercăm să rămânem peste linie. Așa cum am mai spus, să ne apropiem de cele 18 puncte pe care ni le-am propus la începutul turului de campionat. Dar, indiferent de numărul punctelor, vrem să ne găsească pauza competițională deasupra liniei”, a conchis Alexandru Pelici.

Voința Sibiu – „U” Cluj se joacă astăzi, de la ora 13.00, pe stadionul „Municipal”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus