Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Concluzia muresenilor: Sibiul a fost in forma

Cei trei jucători exponențiali ai echipei BC Mureșul Târgu Mureș, Virgil Stănescu, JuJuan Cooley și Jason Forte au recunoscut, sportiv, înfrângerea suferită vineri seară, în Sala Transilvania. CSU Sibiu a câștigat partida din etapa a XI-a cu scorul de 98-90 însă banca tehnică a Mureșului a acuzat arbitrajul, considerând că sibienii au primit prea multe aruncări libere. „Am pierdut această partidî din cauza unei apărări defectuoase. S-a putut observa foarte clar că încă nu avem bine pus la punct sistemul de apărare însă sper că o dată cu venirea noului antrenor lucrurile se vor schimba. Nu vreau sa fiu ințeles greșit și să dau impresia că subestimez echipa Sibiului care are jucatori de valoare și care pun foarte mult suflet în meci. Spre deosebire de noi, sibienii s-au bătut pentru fiecare minge și au recuperat foarte mult”, spune Virgil Stănescu, pivotul Mureșului. „Cu toate că am început meciul destul de bine, Sibiul a fost mult mai în formă și a jucat mai bine. Am venit pregătiți să câștigăm, pentru că eu mă aștept să câștigăm fiecare meci pe care îl disputăm, însă din nefericire am pierdut. Am încercat să revenim în sfertul trei dar nu am putut menține ritmul”, spune și JuJuan Cooley. Jason Forte, principalul marcator al echipei mureșene crede că lucrurile se vor schimba radical după venirea noului antrenor. „Sunt convins însă că nu vom mai repeta greșelile pe care le-am facut astăzi. Avem un antrenor nou care cu siguranță va aduce schimbarea la echipa noastră. Eu sunt foarte încântat de filozofia dânsului și abia aștept să începem antrenamentele”, spune Jason Forte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus