Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Adaptare pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din Regiunea Centru dezbatuta la Forumul Regional 2

05 Decembrie 2011 23:40

Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială în Regiunea Centru (STP Centru), structură în cadrul Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a organizat la Sibiu, în perioada 24-25 noiembrie Forumul Regional 2, eveniment care a reunit reprezentanți ai organizațiilor implicate în domeniul ocupării, formării şi incluziunii sociale din Regiunea Centru.

Organizarea Forumului Regional 2 face parte din seria de acţiuni derulate în cadrul proiectului Înfiinţarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială în Regiunea Centru, implementat de Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

„În cadrul studiului, accentul a fost pus pe integrarea socio-profesională a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, ocuparea fiind considerată, conform Strategiei Europa 2020, un obiectiv strâns legat de protecția împotriva sărăciei și a excluziunii. Prin urmare, prin realizarea acestui studiu de către echipa STP Centru s-a urmărit identificarea problemelor specifice cu care se confruntă persoanele aparținând grupurilor vulnerabile, în vederea dezvoltării de programe și proiecte care să faciliteze adaptarea și inserția lor pe piața muncii” – a declarat Hortensia Gorski, Manager proiect / Director STP Centru.

Scopul acestei întâlniri a constat în prezentarea rezultatelor Studiului privind nivelul de adaptare pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile din Regiunea Centru, prin dezbatere cu toți actorii sociali relevanți din regiune, membri ai Pactului Teritorial pentru Ocupare şi Incluziune Socială în Regiunea Centru şi ai Parteneriatelor Judeţene.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Gogu

Acum 8 ani

Specificati cat a costat studiul astora si cati necalificati s-au angajat pe undeva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus