Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Programul de voluntariat al FITS a fost premiat

Programul de voluntariat al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a fost premiat cu titlul „proiectul mobilizator de resurse din comunitate“ în cadrul Galei Supervoluntarilor care a avut loc sâmbătă, la Hotel Continental Forum din Sibiu.

În cadrul aceleiași gale, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu a mai acordat un premiu special pentru „contibuția la dezvoltarea voluntariatului în domeniul tineret“ Laviniei Alexe, coordonatoarea programului de voluntariat al FITS, care a ținut să mulțumească în mod special voluntarilor pentru entuziasmul și deschiderea de care au dat dovadă.

Printre câștigătorii ediției din acest an se numără Simona Stela Marți (Asociația EMMA), care a primit premiul „supervoluntarul anului 2011“ și Consiliul Județean al Elevilor, ce a fost premiat cu titlul de „cea mai activă organizație“ din Sibiu în domeniul voluntariatului.

Programul de voluntariat al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre primele proiecte de acest tip implementate în România, iar din 2008 se dezvoltă la nivel internațional prin facilitarea schimbului de experiență între tineri din toate colțurile lumii. În fiecare an, la Sibiu sunt selecționați 200 de voluntari care participă la traininguri derulând activități în toate domeniile sectorului cultural.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus