Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

A inceput Saptamana Tineretului Mediesan

Săptămâna aceasta este dedicată în nordul judeţului Tineretului Medieşan. Timp de o săptămână, tinerii talentaţi se vor întrece în diferite competiţii sportive, de la şah şi table pâna la tenis de masă, baschet şi dans.

În cursul zilei de ieri în jur de 50 de copii au concurat la şah şi table, urmând ca şi în zilele următoare competiţia să continue. De asemenea, a început competiţiile la tenis de masă care se desfăşoară la Clubul Romgaz.

Concursurile de fotbal se vor desfăşura în data de 7 şi 8 decembrie începând cu ora 12.30 la Sala Sporturilor, cele de basket în aceleaşi zile însă în intervalul orar 9.00-16.00 la Clubul Sportiv Şcolar. În ceea ce priveşte competiţia de handbal-fete, aceasta va avea loc în data de 9 decembrie începând cu ora 12.30 la CSS.

În ceea ce priveşte concursurile de muzică şi dans, copiii se vor întrece în data de 7 decembrie la Sala Traube începând cu ora 15.30.

De asemenea, în cadrul Săptămânii Tineretului Medieşan va avea loc un concurs anti-drog în care se vor premia cele mai originale mesaje, afişe, spoturi audio sau video pe această temă, precum şi un concurs ECO la care va fi premiat cel mai original obiect confecţionat de copii din materiale reciclabile. Concursul ECO se va desfăşura joi, 8 decembrie, începând cu ora 11.00 la sediul primăriei, iar cel Anti-Drog va avea loc în data de 9 decembrie începând cu ora 10.00 în aceeaşi locaţie.

Câştigătorii fiecărui concurs vor merge într-o excursie de o zi în vacanţa de iarnă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus