Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Sibianul Marius Lazar, omul de incredere al lui Geoana

 

Liderul PSD Sibiu, Ioan CIndrea, spunea despre Marius Lazăr, fos secretar executiv al PSD, că va deveni un nume important în organizația sibian. Nu a mai devenit, iar acum este ”deschizătorul de drum” al fostului lider PSD, Mircea Geoană.
Exclus din PSD, Mircea Geoană pregăteşte lansarea unei platforme politice cu care să participe la alegerile locale şi parlamentare din 2012. Fostul preşedinte al PSD Arad, Marius Lazăr, exclus şi el din partid în această primăvară, a declarat că au existat deja întâlniri între Mircea Geoană şi simpatizanţii săi. "Am discutat cu oameni din toate regiunile, am discutat săptămâna trecută cu oameni din Transilvania şi din Oltenia, zilele următoare vom discuta cu oameni din vestul ţării. Este obligatoriu pentru preşedintele Mircea Geoană să meargă în întâmpinarea acestor oameni. Oamenii vor o platformă politică ... care să aibă în centrul acţiunii sale ideea de responsabilitate socială", a precizat Lazăr, pentru gândul.info. Marius Lazăr, născur în Sibiu este implicat alături de Mircea Geoană în lansarea noii platforme politice. Potrivit acestuia la întâlnirile din Bucureşti şi din ţară au participat parlamentari ai USL, oameni din zona companiilor private, a sindicatelor şi a specialiştilor din diferite domenii de activitate. Lazăr a precizat că noua platformă va avea o dimensiune politică, cea înscrisă la tribunal care va participa la alegeri, dar şi una civică, care va permite celor care doresc să vină alături de noul partid fără să fie membru.
Marius Lazăr a fost extrem de activ în județul Sibiu în timpul alegerilor locale, și a fost multă vreme una din variantele partidului pentru unul din colegiile din SIbiu la alegerile parlamentare. Ledea în 2008 că primarul Klaus Johannis poate fi înfrânt de candidatul PSD, Liviu Cotârlă. „Nicio bătălie nu este câștigată înainte de a fi dusă. Respect ce a făcut Klaus Johannis bun pentru municipiul Sibiu. Trebuie însă puse pe tapet problemele Sibiului. Sunt și lucruri bune realizate, dar și foarte multe lucruri ce trebuie făcute. Domnule Cotârlă, să-i spuneți domnului Johannis: cu banii pe care i-a avut pe mână putea să facă mai multe pentru oraș. Sunt 13.000 de sibieni care așteaptă o locuință. Sunt familii cu cinci, șase copii care trăiesc în câțiva metri pătrați. Şi acesta este Sibiul, nu numai Capitala Culturală Europeană. Sunt mii de sibieni afectați de incapabilitatea dumneavoastră domnule Johannis, a dumneavoastră și a angajaților primăriei ", declara n iunie 2008 Marius Lazăr.
 
Foto: mediafax

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Fata de c....

Acum 10 ani

Dupa ce fata are este numai bun de politruc, ma intreb daca stie cum il cheama, toate gunoaiele in politica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus