Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Oldiz Band, Paradigma, Dalma&The Vagabonds si Jukebox, de Revelion in Piata Mare

Casa de Cultură a Municipiului organizează şi anul acesta sărbătoarea trecerii în noul an şi aşteaptă un număr cât mai mare de sibieni pentru a crea o atmosferă caldă în centrul Sibiului, în această noapte specială.

 
Conform unui comunicat transmis de Primăria Sibiu, între ora 22 şi 22.45 pe scenă vor urca membrii trupei Oldiz Band, urmaţi de trupa Paradigma care va anima locaţia până la ora 23.30. Începând cu ora 23.30 Dalma & The Vagabonds vor fi responsabili să asigure starea de spirit pentru miezul nopţii. La ora 23.55 primarul Klaus Johannis va urca pe scena din Piaţa Mare pentru a le ura sibienilor un An Nou mai bun.
 
La miezul nopţii cerului Sibiului va fi luminat de focurile de artificii organizate de municipalitate, iar apoi pe scenă vor urca din nou cei de la Dalma & The Vagabonds. Aceştia vor fi urmaţi, începând de la ora 00.30 şi până la ora 01.15, de trupa Jukebox.
 
Un maestru de ceremonii va pofti pe scenă invitaţii şi va organiza diferite concursuri. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

alex

Acum 12 ani

mai bine aducea o trupa kalomea si gata sau un interpret kalomea si gata decat asa ***uri
Raspunde

true

Acum 12 ani

Cine-s frate anonimii astia, ca nu am auzit de ei?
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

sunt trupe destul de cunoscute care au luat premii .Mai ales trupa Paradigma care canta cool melodia follow me dati pe youtube.Trupa oldiz band oribile la fel ca cea jukebox dar trupa dalma&tha vagabonds canta super si ei dalma a participat la eurovision si la X FACTOR din marea britanie. La cluj-napoca nu canta nimeni doar arifici si un pahar de sampanie.
Raspunde

babulus

Acum 12 ani

Aproape 50.000 de euro pentru niste neica nimeni?! Sasii care conduc orasul chiar isi bat joc de banii nostri!
Raspunde

alex

Acum 12 ani

poti sa sti 50.000 euro pt nimeni in drum
Raspunde

ALEX

Acum 12 ani

UN IDIOT PRIMARU ASTA UN IDIOT
Raspunde

raddudu

Acum 12 ani

Sunt trupe foarte bune si a fost un spectacol de exceptie. Sper ca si voi cei pesimisti de aici v-ati schimbat parerea. Sper ca inca preferati muzica buna ca cea care a fost in centrul sibiului in locul unor manele. Multumim primariei, a fost un spectacol exceptional.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus