Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cum a fost omorat tigrul: A sarit la noi!

 

Liviu Todescu, medic veterinar la Grădina Zoologică Sibiu, a afirmat că, în primă fază, tigrul a fost împuşcat cu arma cu tranchilizant, moment în care a devenit extrem de agresiv, încercând să îl atace, iar un vânător l-a împuşcat în momentul în care se afla la aproximativ cinci metri distanţă de el.
"M-am speriat foarte tare, dar am avut noroc că nu a ajuns chiar să mă rănească. Norocul meu a fost că în apropiere se afla vânătorul cu arma de foc. Oricum, de la începutul intervenţiei nici nu s-a pus problema să mergem în căutarea animalului fără arme de foc, având în vedere că este un tigru, animal ştiut că este periculos", a declarat Todescu, citat de Mediafax.
Acesta susține că tigrul, născut la Grădina Zologică din Sibiu, avea 14 ani şi o greutate de aproximativ 200 de kilograme, era cunoscut ca un animal agresiv.
"Nu a atacat oameni până în prezent, dar era cunoscut ca un animal agresiv, l-am operat de mai multe ori, dar se bătea cu ceilalţi destul de des", a spus Todescu.
Medicul veterinar a anunţat că se va face autopsia animalului, iar în urma acesteia tigroaica va fi scoasă din inventarul Grădinii Zoologice.
La Grădina Zoologică din Sibiu mai există în prezent un singur tigru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

tex

Acum 12 ani

\"...însă substanţa nu şi-a făcut efectul pe loc, astfel că animalul a devenit violent, au explicat...\" nu am nicio legatura cu practica veterinara, dar e logic cand intepi un animal sa devina agitat si violent!!! ce anestezic isi face pe loc efectul??? o bota de cioban in moalele capului...incompetentilor!!!
Raspunde

mai mai

Acum 12 ani

da boi mai sinteti din cauza asta voia sa se dea la voi .Sau viceprimarita sibiului vrea sasi faca o cataveica din tigrul bengalez Ati aratat ce vinatori de muste sinteti.
Raspunde

salistean

Acum 12 ani

\"dupa ce se va face autopsia va fi scos din inventar\" ??? Ce animal frumos si ce oameni imbecili!
Raspunde

Alex

Acum 12 ani

Neputinta s-a transformat in crima. Rusine!
Raspunde

Cata rautate

Acum 12 ani

Si oamenii acestia au facut tot posibilul sa evite ca tigrul sa faca victime printre oameni si sa moara oameni complet nevinovati!!!
Raspunde

Ruairi

Acum 12 ani

Adevaratii eroi sunt aia pe care ii vedeti pe la tv la Discovery si Animal Planet, care au mii de ore de experienta cu animalele in spate. Si care intr-o operatiune de gen salveaza si oamenii si animalul. Aici la noi nu e loc pt eroi, e loc pt ciobani. Doar atat putem.
Raspunde

germanicus

Acum 12 ani

Pastile masii de ingrijitor TIMPIT !!!! Sa ajunga EL, impreuna cu acest ,,veterinar\" haiduc, in cusca acum in schimbul bietului animal NEVINOVAT. Ghiolbani timpiti !
Raspunde

amatori

Acum 12 ani

\"a sarit la noi ...\" cat de idioti pot fi acesti indivizi. Normal ca daca-l incoltiti si trageti de aproape asupra lui, are instincte de animal si inceraca sa se apere.
Raspunde

bianca

Acum 12 ani

Pun pariu ca se gandeau la blana inainte sa porneasca \"cautarea\".Nu s-au gandit nici o secunda la binele animalului,ci cum sa-l omoare mai repede.Altfel aveau in dotare un tranchilizant pe marimea animaluilui.Substanta care o aveau ei era buna pt o masea cred.
Raspunde

radu

Acum 12 ani

cretinii ametziti care nu inteleg diferentza dintre incompetentza si competentza din pacate sunt mult mai multi in tzara asta. d-aia s-a ajuns aici cu toate si din pacate lucrurile vor evolua tot asa... pacat. opriti romania vreau sa cobor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus