Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Impreuna pentru un zambet de copil la Teatrul National "Radu Stanca“ Sibiu

Spectatorii Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu vor avea ocazia să contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor spitalizați prin achiziționarea unor obiecte confecționate manual de pacienți internați în Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu.

Obiectele vor fi expuse în foaierul teatrului, în fiecare seară de spectacol din perioada 16 – 23 decembrie și vor fi dăruite celor care aleg să facă o donație pentru Spitalul din Sibiu.

Acest program face parte din proiectul „Împreună pentru un zâmbet de copil“ demarat de Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu și Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă nr. 1 Sibiu acum trei ani. Astfel de evenimente au mai avut loc în incinta spitalului cu ocazia sărbătorilor pascale și de Crăciun devenind deja o tradiție.

Toate fondurile strânse în urma acestor donații vor fi redirecționate pentru organizarea de activități artistice și educative cu copiii internați în spital oferind, astfel, o experiență plăcută și un confort psihic atât celor micuți, cât și aparținătorilor acestora, care în cele mai multe cazuri își focalizează toată atenția exclusiv asupra bolii copilului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus