Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

S-au dereglat cercetatorii americani: Jennifer Aniston, desemnata cea mai sexi femeie din toate timpurile

Jennifer Aniston, 42 de ani, eroina din 'Prietenii mei', a fost preferata cititorilor, fiind aleasă cea mai sexi femeie din toate timpurile. Ea s-a clasat prima din 100 de femei, celebre în lumea filmului, modei şi muzicii, din toate generaţiile.

Jennifer Aniston a învins-o astfel pe Angelina Jolie (clasată pe locul 10) sau pe bombele sexi Raquel Welch (locul 2) şi Marilyn Monroe (locul 3).

În octombrie 2011, Jennifer Aniston fusese desemnată ca având cel mai frumos corp de la Hollywood, iar acum tot ea este considerată şi cea mai sexi femeie.Ce are în plus actriţa faţă de altele? Cititorii au declarat că este plină de haz şi o femeie cu umor este obligatoriu şi sexi.

Jennifer Aniston va figura în curând pe afişul filmului 'Wanderlust', unde joacă alături de actualul ei iubit, Justin Theroux.

După podiumul ocupat de Jennifer Anniston, Raquel Welch şi Marilyn Monroe, urmează, în ordinea indicată de cititorii revistei Men's Health, Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda şi Angelina Jolie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Vlad

Acum 12 ani

E tare veche stirea asta !!! Preluati-le si voi mai din timp totusi !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus