Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Juriul TNL a deliberat. S-au votat cei mai toleranti tineri

 

Concursul de eseuri „Tolerăm, sau suntem toleraţi?” demarat de Tineretul Naţional Liberal Sibiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Toleranţei, a ajuns la final. Competiţia desfășurată înb perioada 6 noiembrie – 11 decembrie 2011 a avut douã secţiuni, una dedicatã elevilor de liceu din judeţul Sibiu şi o altã secţiune dedicatã studenţilor. Au participat 28 de concurenți la secţiunea „studenţi ” şi 41 la secţiunea „elevi”. 
 
Lista premianților:
TNL Sibiu a acordat la secţiunea „studenţi” urmãtoarele premii:
- Petruţa Anca Drãguţ, studentã la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (ULBS), a câştigat premiul cel mare, o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles, pentru „Cel mai bun eseu”. 
- Simona Vasilica Poraicu, studentã la Facultatea de Litere (ULBS) a primit premiul pentru „Cel mai original eseu”.  
- Ioan Cristian Lepindea, student la Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul pentru „Eseul cel mai bine argumentat”. 
- Luciana Sas, studentã la Facultatea Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul pentru „Cel mai curajos eseu”, 
- Alexandra Ionescu, studentã la Facultatea de Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul: „Cea mai tolerantã studentã”. 
 
La secţiunea „elevi” s-au acordat urmãtoarele premii:
- Maria Vlad, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a câştigat premiul cel mare, o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles pentru „Cel mai bun eseu”. 
- Elena Loredana Gogoaşe, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Cel mai original eseu”,  
- Denisa Elena Mitu, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Eseul cel mai bine argumentat”, 
- Luisa Maria Stanciu, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Cel mai curajos eseu”, 
- Andreea Pasc, elevã Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” a primit premiul:  „Cea mai tolerantã liceanã”.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus