Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Juriul TNL a deliberat. S-au votat cei mai toleranti tineri

 

Concursul de eseuri „Tolerăm, sau suntem toleraţi?” demarat de Tineretul Naţional Liberal Sibiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Toleranţei, a ajuns la final. Competiţia desfășurată înb perioada 6 noiembrie – 11 decembrie 2011 a avut douã secţiuni, una dedicatã elevilor de liceu din judeţul Sibiu şi o altã secţiune dedicatã studenţilor. Au participat 28 de concurenți la secţiunea „studenţi ” şi 41 la secţiunea „elevi”. 
 
Lista premianților:
TNL Sibiu a acordat la secţiunea „studenţi” urmãtoarele premii:
- Petruţa Anca Drãguţ, studentã la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (ULBS), a câştigat premiul cel mare, o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles, pentru „Cel mai bun eseu”. 
- Simona Vasilica Poraicu, studentã la Facultatea de Litere (ULBS) a primit premiul pentru „Cel mai original eseu”.  
- Ioan Cristian Lepindea, student la Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul pentru „Eseul cel mai bine argumentat”. 
- Luciana Sas, studentã la Facultatea Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul pentru „Cel mai curajos eseu”, 
- Alexandra Ionescu, studentã la Facultatea de Facultatea de Drept „Simon Bãrnuţiu” a primit premiul: „Cea mai tolerantã studentã”. 
 
La secţiunea „elevi” s-au acordat urmãtoarele premii:
- Maria Vlad, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a câştigat premiul cel mare, o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles pentru „Cel mai bun eseu”. 
- Elena Loredana Gogoaşe, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Cel mai original eseu”,  
- Denisa Elena Mitu, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Eseul cel mai bine argumentat”, 
- Luisa Maria Stanciu, elevã la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazãr” din Sibiu, a primit premiul pentru „Cel mai curajos eseu”, 
- Andreea Pasc, elevã Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” a primit premiul:  „Cea mai tolerantã liceanã”.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus