Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

VIDEO - Transfagarasanul si Sibiul sunt la inaltime in noul trailer “Ghost Rider: Spirit of vengeance"

Producătorii filmului cu Nicholas Cage în rol principal au dat publicităţii în acest sfârşit de săptămână noul trailer pentru pelicula ce urmează a fi lansată anul viitor.

Noul trailer “Ghost Rider: Spirit of vengeance” chiar se deschide cu câteva cadre surprinse pe Transfăgăraşan, la limita între judeţele Sibiu şi Argeş. De asemenea, în clip poate fi văzută o scenă de urmărire, filmată pe centura ocolitoare a Sibiului. Imaginile sunt însă puternic procesate pe calculator.

Senariul filmului îl arată pe Johnny Balze (Nicholas Cage), eroul principal, care încearcă să se ascundă prin Europa de Est când este chemat să lupte împotriva diavolului care încearcă să ia forme umane. De aici, totul se transformă în acţiune pe motocicletă şi scene de luptă.

Conform datelor oficiale, “Ghost Rider: Spirit of vengeance” va fi lansat în cinematografe în data de 17 februarie 2012, în Statele Unite ale Americii. În România este posbil ca filmul să ajungă puţin mai târziu.

Vezi mai jos noul trailer “Ghost Rider: Spirit of vengeance”:

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus