Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Expozitie cu imagini 3D la Sibiu

Şi anul acesta fotograful Daniel Bălţat oferă sibienilor un cadou de Crăciun- o expoziţie fotografie cu imagini 3D - "STEREOSCOPICA".

Exponatele etalate în expoziţie redau imagini cu Sibiul văzut din avion şi instantanee stradale tot din Sibiu.

Imaginile expuse vor putea fi vizualizate cu ochelari speciali, asemeni celor folosiţi pentru vizionarea filmelor 3D în cinematografe, ochelari pe care organizatorii îi pun la dispoziţia vizitatorilor.

„Ideea mi-a venit în 2010 câna am avit prima expoziţie, iar acum pun accentul pe imaginile 3D cu Sibiul, imagini care vor să creeze senzaţia că totul este în aer, totul este suspendat” a spus Daniel Bălţat.

"Stereoscopica" este cea de a doua expoziţie stereoscopică realizată de Daniel Bălţat în ultimii doi ani, ineditul acesteia constând în redarea efectului de spaţiu 3D a imaginilor surprinse din aer.

Expoziţia este rezultatul unui proiect mai amplu finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Biblioteca Astra Sibiu, parneri fiind Universitatea "Lucian Blaga", Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi S.C. Sorel.

Vernisajul va avea loc marţi, 20 decembrie, la ora 17:00, în Turnul Sfatului din Sibiu. Expoziţia va fi deschisă publicului până în 15 ianuarie 2012.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus