Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Marius Lunca, noul director al Gradinii Zoologice. Bebeselea a demisionat

Constantin Bebeșelea a demisionat, azi, din funcția de director al Grădinii Zoologice din Sibiu, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Bebeșelea, care ocupă această funcție din 1 octombrie 2005, a demisionat în urma scandalului provocat de uciderea tigrului care a scăpat săptămâna trecută din cușca sa, în urma neglijenței unui muncitor. ”Dl. Marius Lunca a fost numit interimar pe funcţia de director al Gărdinii Zoologice Sibiu. Are 25 de ani şi lucrează de 6 ani în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat”, informează reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cipcirel

Acum 12 ani

Asta are 25 de ani si lucreaza de 6 ani in Serviciul public? Adica facea facultatea si lucra full time? Sau n-are facultate si l-ati pus director la zoo? Aceeasi poveste cu cel care incurca lucrurile pe la Domeniul public, tot un \"tinerel\".
Raspunde

vidal

Acum 12 ani

Pacat ca un OM de valoarea D-lui Bebeselea a trebuit sa-si dea demisia pentru greseala unui angajat incompetent. De numele lui se leaga multe realizari in cadrul Gradinii Zoologice Sibiu, dar pentru acestea s-a laudat intotdeauna Primaria. Fiind un om de o modestie debodanta nu a iesit decat arareori in fata sa spuna ce a realizat. Sa vedem ce va face noul director, care probabil nu are nici studiile necesare privind ingrijirea animalelor. Felicitari D-le Bebeselea pentru ce ati realizat !
Raspunde

sibile

Acum 12 ani

Aici, cel mai potrivit ar fi Tant, fostul director de la DPC. Este si doctor profesor universitar, dar si handicapat...cu acte-n regula. De fapt tot el l-a pus pe fosul director in functie.
Raspunde

vai

Acum 12 ani

a mai fost una dr prof univ si-a murit impuscata,nu era ca dl Tant cu handicap sever sau handicapat
Raspunde

Cipcirel

Acum 12 ani

Si totusi, ce s-a intamplat cu angajatul care a scurt-circuitat sistemul de la zoo? Ce stiti despre el?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus