Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Mötley Crüe va concerta, pe 15 iunie 2012, la Zone Arena din Bucuresti

Trupa Mötley Crüe va concerta pentru prima dată în România, pe 15 iunie 2012, la Zone Arena din Bucureşti, în cadrul festivalului Ost Fest, informează organizatorii, Project Events.

Pe 15 iunie, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un show ce se anunţă incendiar: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars şi Nikki Sixx - membrii fondatori ai formaţiei Mötley Crüe.

Controversată dar şi adulată, trupa Mötley Crüe a reuşit să vândă, de la înfiinţarea sa în 1981 până în prezent, peste 80 de milioane de albume. Mötley Crüe este o trupă de glam metal, care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului lor album, "Too Fast For Love".

Răsfăţată în America şi aşteptată cu nerăbdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crue a marcat istoria anilor '80 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987).

Implicarea membrilor trupei în numeroase scandaluri ce au avut în prim plan consumul de alcool şi droguri a adus o perioadă de declin, dar după 1988, când toţi membrii trupei au intrat într-un program de dexintoxicare, Mötley Crüe revine în forţă pe piaţa muzicală cu două albume: "Dr. Feelgood" şi "Mötley Crüe". Acesta din urmă, lansat în 1994, a reprezentat marele succes comercial al trupei şi a intrat în topul Billboard 200 direct pe poziţia a şaptea. Au urmat apoi "Generation Swine", "New Tattoo" şi "Saints of Los Angeles" în 2008. Printre piesele celebre ale trupei se numără: "If I Die Tomorrow", "Wild Side", "The Saints of Los Angeles", "Girls, Girls, Girls" şi "Dr. Feelgood".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus