Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Noile semafoare de pe Alba Iulia, puse in functiune de maine

Semaforizarea în intersecția străzilor Alba Iulia cu Vasile Cârlova va fi pornită de marți, 20 decembrie, anunță reprezentanții administrației locale. Cele trei semafoare instalate în amintita intersecție au menirea de a facilita ieșirea de pe strada Vasile Cârlova, utilizată și de autobuzele Tursib.

”Un semafor va reglementa ieşirea de pe strada V. Cârlova, spre stânga, către Şoseaua Alba Iulia; ieşirea spre dreapta se va face respectând indicatorul „cedează trecerea”. Celelalte două vor fi montate pe Şoseaua Alba Iulia”, amintesc reprezentanții administrației locale.

De anul viitor, semafoarele din intersecția apropiată între Alba Iulia, Morilor și Turismului, vor fi eliminate, în zonă fiind creat un sens giratoriu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

un sofer

Acum 12 ani

Si din nou se va travesra Sibiul in 40 de minute. Sa vedeti ce sexy va fi cand va ploua sau va ninge vor fi cozi mai ceva ca la lapte pe vremuri. nu umblati cu 5 litri de gaz in rezervor ca s-ar putea sa nu va ajunga sa traversti Sibiul. Acolo trebuie giratoriu dar e mai eftin sa tragi doua linii si sa pui cateva becuri colorate
Raspunde

K.Samuel

Acum 12 ani

Nu ai de ce sa traversezi in 40 de minute daca semafoarele sunt sincronizate; si ma gandesc ca le-au sincronizat...
Raspunde

hahaha

Acum 12 ani

dle samuel in sibiu ce se sincronizeaza? era bun un giratoriu chiar si sub forma de provizorat ,monitorizat de serviicile ce se ocupa de circulatie iar daca totul era O K se monta unul definitiv Totusi intentia primarului este una buna numai berbeci sfatuitori nu au idei
Raspunde

...

Acum 12 ani

Se pare ca serviciul tehnic nu se dezminte, continua sa adopte cele mai proaste solutii posibile. Pacat ca nu o sa auda cata carne o sa primeasca de la soferi, ca le-ar ajunge de doi porci ... In ritmul in care au inceput o sa faca circulatie in Sibiu mai insuportabila daca era inaninte sa dea drumul la centura. Sunt curios daca au facut vreum studiu de trafic inainte sa adopte aceste masuri mai mult decat idioate ...
Raspunde

ocean

Acum 12 ani

asa, sa il votam in continuare pe sas sa puna in functile cheie numai cretini
Raspunde

@5

Acum 12 ani

fii sigur ca-l vom vota! :) si totusi, voi va bazati pe simple idei cand considerati drept necorespunzatoare solutia adoptata, care probabil are la baza expertize tehnice de specialitate.
Raspunde

mitzu

Acum 12 ani

totusi un adevarat bun sens giratoriu provizoriu ar putea fi amplasat la intersectia strazilor: maramuresului - moldovei - cristianului - dimitrie cantemir.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus