Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Nici Inter Regio nu-i mai breaz! Trenul Sibiu – Bucuresti a avut intarzieri de 75 de minute

Circulaţia feroviară pe rutele Ploieşti Vest – Brazi şi Ploieşti Sud – Brazi se desfăşoară la cale liberă din cauza unei defecţiuni la instalaţia de dirijare a traficului provocată de furtul unor cabluri, astfel că şase trenuri ajung în Bucureşti cu întârzieri de până la 110 minute, informează CFR.

Potrivit CFR, defecţiunea a fost produsă de persoane necunoscute care, în cursul nopţii, au tăiat şi sustras cabluri de alimentare din complexul instalaţiei de control al traficului.

Din cauza acestei defecţiuni, circulaţia trenurilor pe relaţiile Ploieşti Vest - Brazi şi Ploieşti Sud - Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Întârzierile înregistrate în traficul feroviar la intrarea în Bucureşti Nord sunt cuprinse între 40 - 110 minute.

Astfel, au ajuns cu întârziere în Gara de Nord, IR 1550 care circulă în relaţia Mărăşeşti - Bucureşti Nord (100 minute), R 14064 care circulă în relaţia Braşov - Bucureşti Nord (90 minute), IR 1658 care circulă în relaţia Bicaz - Bucureşti Nord (60 minute), R 3004 care circulă în relaţia Braşov - Bucureşti Nord (110 minute), IR 1624 care circulă în relaţia Sibiu - Bucureşti Nord (75 minute), IC 473 care circulă în relaţia Budapesta - Bucureşti Nord (40 minute).

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus