Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Realitatea Sibiu revine

Realitatea TV Sibiu se redeschide astăzi, 22 decembrie, iar primul jurnal de știri va fi de la ora 18.10. Lansarea stației face parte din proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de compania clujeană Presa Zece și Realitatea TV. “Deschidem stația de la Sibiu cu o echipă tânără, entuziastă, care își dorește să ofere știri de calitate, obiective și prompte. Am foarte mare încredere în echipa Realitatea TV Sibiu, cât și în proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de jurnaliști cu vastă experiență în presa locală. Rareș Bogdan și Tavi Hoandră sunt numele care oferă greutate acestui proiect, nume care girează calitatea produsului jurnalistic. Sibienii merită un produs la standarde înalte, merită să primească zilnic știri documentate, care îi privesc direct”, declară Maria Moga-Mihăilescu, directorul stației Realitatea TV Sibiu. ”Echipa Realitatea TV Sibiu reunește jurnaliști cu experiență în presa sibiană, cât și tineri jurnaliști care aduc un suflu nou pe piața locală de media. Reporterii Angela Carabașu, Alexandru Ichim și Delia Pușcă, toți având studii universitare în domeniul jurnalisticii, aduc prospețime în echipă, în timp ce producătorii Teodora Gheorghiu și Adela Mohanu și editorul-prezentator Roxana David vin cu peste 10 ani de experiență în mass-media. Echipa tehnică este coordonată de Jozsef Szoke, unul dintre cei mai experimentați tehnicieni de televiziune din Transilvania. Operatorii Ovidiu Balteș, Didi Popa și Radu Oroian au experiență vastă în domeniu, toți făcând parte și din echipa primei stații Realitatea TV Sibiu. Tehnicul este completat de regizorul de emisie Nicu Dobre și editorul de montaj Andi Vilhelem, amândoi cu state vechi în producția de televiziune”, se arată într-un comunicat de presă remis de stația locală Realitatea TV. Proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de Presa Zece și Realitatea TV, acoperă acum Transilvania cu șase staţii locale, la Sibiu, Cluj, Braşov, Bistriţa, Alba Iulia şi Târgu Mureş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sorin

Acum 12 ani

Vine anul 2012, un an electoral, trebuie sa manance si gura lor ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus