Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

"Sarea-n bucate" revine pe scena Teatrului Gong

Actorii Teatrului Gong se întorc mai repede din vacanţă şi urcă pe scenă pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor. Astfel, mâine, părinţii îşi pot duce micuţii la teatru, unde se va juca „Sarea-n bucate”.

Spectacolul, regizat de Mihaela Grigoraş, se adreseaza celor care au între 7-12 ani şi în special copiilor care iubesc basmele.

În spectacol lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevaratele sentimente şi cum să deosebească dragostea adevarată de dragostea falsă şi linguşitoare.

Spectacolul a fost selecţionat să reprezinte România la mai multe festivaluri, printre care Festivalul Cultural European de la Alger/Algeria, Kids Euro Festival de la Washington D.C/US şi EU Cultural Festival “Youth and children day” organizat în New Delhi / India.

Spectacolul va avea loc miercuri, 28 decembrie, de la ora 15:00, la Teatrul Gong.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus