Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Avertizare de ceata pana la ora 11.30, in judetele Sibiu, Brasov, Covasna si Harghita

 Meteorologii au avertizat că joi, până la ora 11.30, în judeţele Sibiu, Braşov, Covasna şi Harghita, inclusiv pe DN1, va fi ceaţă, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conform textului avertizării nowcasting emise joi de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), până la ora 11.30, "în zona judeţelor Sibiu, Braşov, Covasna şi Harghita - inclusiv DN1 se va semnala ceaţă, care determină vizibilitate sub 200 de m şi izolat sub 50 m. Fenomene asociate - burniţă".
Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim şase ore, a precizat ANM.
Circulaţia auto pe mai multe artere rutiere este îngreunată din cauza ceţii dense, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română.
Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze în mers o distanţă mai mare între maşini, să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire şi să nu facă depăşiri riscante.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus