Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Patru persoane prinse in timp ce comercializau ilegal produse pirotehnice

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Mediaş au  identificat patru persoane ce deţineau şi încercau să comercializeze produse pirotehnice. 

U. Anişoara, în vârstă de 50 ani, domiciliată în municipiul Mediaş, a fost identificată având asupra sa o geanta de voiaj în interiorul căreia se aflau 178 cutii însumand 1.820 petarde.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat în Piaţa Obor din Mediaş o femeie în timp ce încerca să racoleze persoane în vederea comercializării de articole pirotehnice – petarde.
Asupra femeii (G. Susana, în vârstă de 36 de ani, domiciliată în judeţul Bihor), au fost găsite trei cuti petarde a 100 bucăţi fiecare inscripţionate „Pirat”.
Pe str. Şoseaua Sibiului din municipiul Mediaş, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase i-au identificat pe S. Jan (30 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş) şi M. Dorina (60 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş)  în timp ce deţineau şi încercau să comercializeze articole pirotehnice – petarde, baterii.
Asupra celor două persoane au fost identificate 61 cutii petarde a câte 60 bucăţi fiecare și o bucată baterie clasa II.
În toate cazurile menţionate, persoanele sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuare fără drept a operaţiunilor cu articole pirotehnice respectiv, nerespectarea regimului materiilor explozive, fapte prevăzute şi pedepsite de art.31 alin.2 din Legea 126/1995, republicată şi art.280 cod penal, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus