Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Licitatii de inceput de an: capsula anticelulita, doua Cielo la nici 1.000 de euro, broaste si geamuri

Încă din cea de-a doua săptămână a noului an, reprezentanții Fiscului sibian vor începe noi licitații prin care vor încerca să execute silit firmele sibiene care nu au putut să țină ritmul cu valoarea dărilor la stat obligatoriu de plătit. Doar că începutul de an aduce la Direcția Generală a Finanțelor Publice licitații în care obiectele scoase la vânzare sunt mai puțin obișnuite.
Dacă de obicei Fiscul pune sechestru și execută imobile, terenuri sau autoturisme, pe 11 ianuarie va scoate la vânzare bunurile unui salon de înfrumusețare din Sibiu. Fiind a treia licitație, prețurile bunurilor sunt la jumătate față de evaluarea inițială. Astfel, pentru o capsulă destinată tratamentului anticelulitic (foto), cumpărată în 2008, Fiscul cere 1.350 de lei, plus TVA. ”Are o cabină încăpătoare cu un capac etanș, iar ajustarea temperaturii și selectarea timpului de tratament se realizează de la un tablou de comandă. Sursa de energie este monofazică. Este în stare de funcționare și stare medie de întreținere”, descriu reprezentanții DGFP Sibiu obiectul scos la licitație. Tot de la aceeași firmă executată (SC Soleny SRL), Fiscul mai scoate la licitație un uscător profesional de păr (700 de lei) și o centrală termică (2.500 de lei).
O zi mai târziu, pe 12 ianuarie, DGFP va scoate la vânzare prin licitație o parte din mașinile deținute de SC Litacom SRL: două autoturisme Cielo din 1996 (2.100 și 2.150 de lei, fără TVA), precum și o autoutilitară Iveco din 1999 (5.000 de lei).
Licitațiile vor continua pe 13 ianuarie cu executarea bunurilor unei firme din Săliște, SC Global SRL. Lista bunurilor scoase la vânzare este lungă, în acest caz. De la broaște de uși, la mânere, geamuri termopane sau containere metalice pentru transportul diferitelor profile.
Cei interesați de mai multe informații referitoare la aceste licitații și la condițiile de participare pot accesa secțiunea Licitații Publice, de pe site-ul Direcției Generale a Finanțelor Publice Sibiu.

Foto


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus