Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

UPDATE. Copilul ranit grav in accidentul de la Paltinis, dus la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti

UPDATE

Copilul rănit grav după ce maşina condusă de mama sa a derapat şi a căzut într-o râpă, pe drumul care leagă municipiul Sibiu de Păltiniş, a fost adus marţi seară în Capitală, cu un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat pentru Mediafax medicul Bogdan Opriţa.

Elicopterul SMURD care l-a adus pe băiat de la Spitalul Judeţean Sibiu a ajuns, marţi seară, pe Aeroportul Băneasa. Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu dilacerare cerebrală şi este în comă, fiind dus la Spitalul Bagdasar-Arseni.

 

Un copil de şapte ani a ajuns, marţi, la Spitalul Judeţean Sibiu, în comă profundă, după ce maşina condusă de mama sa a derapat şi a căzut într-o râpă, pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, maşina a căzut în zona denumită Vălari, cauza accidentului fiind viteza.
"În maşina se afla o familie - mama, tata şi un copil de şapte ani. Femeia se afla la volan şi urca spre Păltiniş, iar într-o curbă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 10-15 metri", a declarat, corespondentului Mediafax, Luciana Balteş.Mașina s-a rostogolit pe o lungime de aproximativ 100 de metri.
Potrivit acesteia, adulţii au ieşit singuri din maşină şi nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare.
Medicii SMURD le-au acordat primul ajutor la faţa locului şi au constatat că băieţelul de şapte ani a suferit multiple traumatisme la cap, fiind în comă profundă.
Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde medicii încearcă stabilizarea sa.
Potrivit medicilor, în următoarele ore se va decide dacă se impune transportarea copilului cu elicopterul la un spital din Târgu Mureş.

Foto: Antena 1 Sibiu



 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Jay

Acum 12 ani

in afara de viteza lasati-ma sa ghicesc, copilul nu era securizat intr-un scaun special...sau macar cu centura pusa. Pacat ca copiii trebuie sa sufere pentru imbecilitatea parintilor.
Raspunde

gaby

Acum 12 ani

da ai dreptate copilul nu era nici in scaun dar nici macar centura nu o avea pusa.asa se intampla cand nu vedem decat pedala de acceleratie ,si nu ne gandim ca soseaua fura vieti
Raspunde

Gaby

Acum 12 ani

Faceti atatea comentarii fara sa va ganditi un pic............ acea mama isi diviniza copilul , si din pacate copilul sa stins pe 9 ianuarie in spital
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

copilul nu a rezistat.la o spatamna a decedat pacat ca era doar un inger mic..........DUMNEZEU SA.L ODIHNEASCA SI SINCERE CONDOLEANTE PARINTILOR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus