Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lista scurta a nominalizarilor la Oscar

Cel mai recent film din franciza "X-Men" şi filmul 3D regizat de Martin Scorsese "Hugo" se regăsesc pe lista scurtă a propunerilor pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale.

Anul acesta, pe lista scurtă a propunerilor pentru nominalizările la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale se află titluri precum "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol", "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", "Transformers 3", "Hugo", "Căpitanul America: Primul Răzbunător", "Pumni de oţel/ Real Steel", "Planeta Maimuţelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes", "X-Men: Cei dintâi", "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" şi "Pomul vieţii/ The Tree of Life", potrivit hollywoodreporter.com.

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 24 ianuarie, iar ceremonia va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles, pe 26 februarie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus