Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
7°C

Eric, cu gandul la fosta echipa: Gaz Metan se va bate la retrogradare

Fostul decar al medieșenilor de la Gaz Metan, Eric de Oliveira, a comentat, pe profilul său de Facebook, plecările lui Paul Pîrvulescu și Ovidiu Hoban.

Prin postarea sa de pe cunoscuta rețea de socializare, Eric a tras un semnal de alarmă, de la distanță, spunând că medieșenii trebuie să fie precauți, deoarece prin plecările celor doi jucători lotul s-a slăbit, iar Gazul riscă să se lupte pentru a evita retrogradarea.

Aflat încă în disensiuni cu clubul medieșean, Eric, care a fost suspendat de FRF pentru 16 etape, continuă să se gândească la fosta sa echipă, căreia îi dorește să câștige Cupa României. „Paul a plecat deja, bravo lui, Hoban este foarte aproape şi el să plece, aşa că Gazul Metan trebuie să fie foarte atent pentru că o să se bată la retrogradare. Cu toate astea, îmi doresc ca Mediaşul să câştige Cupa Romaniei, însă o să-i fie foarte greu fără oamenii de bază”, a scris fostul medieşean pe Facebook.

După ce își va termina vacanța de iarnă, pe care o petrece alături de familie în țara sa natală, Brazilia, Eric se va întoarce în Ucraina, la Karpaty Lvov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus