Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Mila Kunis este noua imagine Dior

Actriţa Mila Kunis a semnat un contract de reprezentare cu celebra casă de modă Dior, urmând să fie imaginea colecţiei de primăvară 2012 şi să apară într-o serie de reclame realizate de cunoscutul fotograf Mikael Jansson.

Delphine Arnault, directorul Dior, explică faptul că alegerea actriţei pentru a reprezenta casa de modă a fost firească. "Mila Kunis este o tânără actriţă foarte talentată ce reprezintă foarte bine imaginea femeii moderne. Rolul său din 'Black Swan' este remarcabil. Este o actriţă foarte talentată", a declarat reprezentantul Dior.

Iar Mila, deşi recunoaşte că a preferat mereu să se îmbrace simplu şi comod, în jeans şi tricou, susţine că este bucuroasă de această oportunitate.

"Cu sinceritate vă spun că abia am început să învăţ câte ceva despre moda feminină. Întotdeauna am considerat însă că Dior oferă nişte creaţii pe cât de sofisticate, pe atât de feminine şi de frumoase", a declarat la rândul său frumoasa actriţă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

la noi

Acum 11 ani

sant si avem femei mai frumoase dar ei nu au ochi la frumos ptr ca nu au vazut frumoasele noaste
Raspunde

.

Acum 11 ani

mila kunis e născută în cernăuţi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus